شما می‌توانید گوجه سبز خشک شده را در بسیاری از خورش‌ها و غذاهای خود به‌کار ببرید تا غذای شما یک مزه ترش و جذابی بگیرد.

گوجه سبز - میوه

به گزارش همشهری آنلاین، برای خشک کردن گوجه سبز، ابتدا سعی کنید میوه‌های تازه و سفت را انتخاب کنید، زیرا هرچه تازه‌تر و سفت‌تر باشد، ترش‌تر و خوشمزه‌تر خواهد بود. سپس آن‌ها را با مواد ضدعفونی‌کننده به خوبی بشویید و داخل آبکش قرار دهید تا حسابی آب آن گرفته شود. در مرحله بعدی، با استفاده از چاقو، چند سوراخ روی گوجه‌سبزها ایجاد کنید.

سپس داخل یک قابلمه، مقداری آب و نمک بریزید و اجازه دهید تا به نقطه جوش برسد. سپس گوجه‌سبزهایی را که سوراخ کرده‌اید به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه داخل قابلمه بریزید تا بجوشد. توجه داشته باشید که گوجه‌ها نباید خیلی نرم شوند. در مرحله بعدی، آن‌ها را داخل آبکش بریزید.

سپس کف سینی را با یک تکه کاغذ روغنی پوشانید و اجازه دهید تا در فضای باز مقابل آفتاب قرار بگیرد. روی چند نوبت گوجه‌سبزها را زیر و رو کنید تا خوب خشک شوند.

در پایان، می‌توانید گوجه‌سبزهای خشک شده را به صورت خشک شده استفاده کنید، یا آن‌ها را پس از گرفتن هسته داخل دستگاه آسیاب بریزید و پودر کنید تا برای غذا استفاده کنید.

برای خشک کردن گوجه سبز، پس از مراحل مذکور، می‌توانید گوجه‌سبزها را به صورت پهن و با مسافتی مناسب در یک سینی یا روی یک پارچه قرار دهید. سپس می‌توانید از گرمای آفتاب یا فر برای خشک کردن کامل میوه‌ها استفاده کنید. در طول این فرایند، حتما باید گوجه‌سبزها را زیر و رو کنید تا تمامی سطوح میوه به یک اندازه خشک شود.

علاوه بر خوراکی بودن، گوجه سبز خشک شده به صورت پودر نیز می‌تواند به عنوان چاشنی یا ادویه در طبخ غذاها مورد استفاده قرار گیرد. این میوه خشک شده با خواصی شبیه به گوجه سبز تازه‌یافتاری است. گوجه سبز خشک شده حاوی فیتونوترینت‌های غنی است که دارای آنتی‌اکسیدان قوی هستند و برای بهبود عملکرد اعصاب، کاهش استرس و افسردگی همچنین درمان کم‌خونی بسیار موثر است. این میوه خشک شده همچنین برای حفظ سلامتی و شادابی پوست بسیار مفید است و دارای خاصیت ضدمیکروبی نیز است.

نحوه خشک کردن گوجه سبز | خواص شگفت‌انگیز گوجه سبز ؛ چطور گوجه سبز را نگهداری کنیم؟

خواص گوجه سبز

گوجه سبز خشک شده دارای خواصی شبیه به گوجه سبز تازه دارد. این میوه خشک شده حاوی فیتونوترینت‌های غنی است که دارای آنتی‌اکسیدان قوی هستند و برای بهبود عملکرد اعصاب، کاهش استرس و افسردگی، همچنین درمان کم‌خونی بسیار موثر هستند. همچنین، خشک شده گوجه سبز بر روی سلامتی و شادابی پوست تأثیرگذار است و دارای خاصیت ضد میکروبی است.

می‌توانید این میوه خشک خوشمزه را از فروشگاه‌های فروش میوه خشک به صورت فله‌ای یا بسته‌بندی شده تهیه کنید.

چطور گوجه سبز را نگهداری کنیم؟

در صورتی که گوجه سبزها هنوز به رسیدگی نرسیده‌اند، می‌توانید آن‌ها را در دمای اتاق نگهداری کنید تا بهبود پیدا کنند. اما میوه‌هایی که بهبودی نیاز دارند و رسیده‌اند، فقط برای چند روز می‌توانند در یخچال نگهداری شوند و پس از آن مناسب برای مصرف نخواهند بود.

برای افزایش ماندگاری گوجه‌سبزها، می‌توانید با آن‌ها مربا درست کنید و یا آن‌ها را خشک کرده و به صورت پودر در غذاهای خود استفاده کنید. به این ترتیب، گوجه سبز خشک شده به عنوان یک افزودنی غذایی مفید می‌تواند در غذاهای شما استفاده شود و همچنین برای مصارف طولانی مدت نگهداری شود.

منبع: ایسکانیوز

کد خبر 761687

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 2
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حمید IR ۱۵:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۲/۳۱
    0 1
    گوجه سبز به گوجه نارس وسبز رنگ میگن این اسمش آلوچه سبز یا به قول معروف چاقاله هستش
  • ناشناس IR ۱۹:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۲/۳۱
    0 0
    مجید دلبندم الو الو الوعه اخه این کجاش به گوجه میخوره